2014 Dekorasyon Trendleri

Total
0
Shares

2014’ün sonuna yaklaştığımız şu günlerde siz de evinizde ya da iş yerlerinizde dekorasyon değişikliği yapmak, dekorasyon tarzınızı değiştimek ister misiniz? Doğallığı ile dikkat çeken 2014 dekorasyon trendlerine beraberce göz atalım.

2014 yılı dekorasyon renkleri

2014 dekorasyon trenlerin de renkler konusunda oldukça cesur davranılmıştır. Kombine edilmesi kolay olan parlak renkler çok fazla göze çarpmaktadır. Pembe renk bu yıla damgasını vuran renklerden. Bir diğer renk ise sarı. Bu yıl sarı ile pembenin mücadelesini dekorasyonlarda göreceğiz. İkisi de bu yılın favori renkleri. Sarı renk olarak yine geçen seneki gibi sıcak safran sarısı ve soğuk neon sarısı ile sık sık karşılaşacağız. Yine pastel tonlar ve siyah ile beyaz renkler de bu yıl dekorasyonda trend renkler arasında.

2014-dekorasyon-trendleri

Pembenin yükselişi: Pembe bütün tonları ile evinizi canlandıracak adeta evinize baharı getirecek. Genellikle genç odası için kullanılan pembe artık evlerin her bölümünde kullanılıyor. Sizde evinize uyacak bir pembe tonunu seçip evinizin istediğiniz bölümünde kullanabilirsiniz. 2014 dekorasyonlarında özellikle pembe ile beyazın sevimli bir uyumunu görüyoruz.

Sarı ve pembe ev dekorasyonu örnekleri 2014

Pastel tonların kullanımı: Pastel tonları bu yıl dekorasyonlarında çok fazla göreceğiz. Özellikle beyaz eşyada pastel tonların bu sezon trendde olduğunu görüyoruz. Pastel tonlarındaki rengârenk aksesuarlarda oldukça hoş görünmektedir. Koltuklarda, sehpalarda, duvar süslerin deki pastel tonlarda cezp edici özellikte.

Siyah ve beyaz renklerin kullanımı: Siyah ve beyazın uyumu zaten eskiden beri süregelen klasik bir kombindir. Siyah ve beyaz’ın uyumunu bu yıl grafik desenlerde görüyoruz. Özellikle koltuklar da ve halılar da siyah ve beyazın grafik desenleri bütün ihtişamıyla kendini gösteriyor.2014 Siyah Beyaz Dekorasyon Trendleri

2014 dekorasyon desenleri: Son yıllarda biliyorsunuz geometrik formlar ve çizgiler çok görünüyordu. Bu yıl ise desenler de çiçekli desenler ön plana çıkıyor. Desenlerde formlar çiçekli desenler ile birlikte yumuşamaya başlamıştır.

2014 Dekorasyon Trendleri

Ekose desenler: Dekorasyonuda etkisi altına aldı.Bu yıl ekose her yerde sık sık karşımıza çıkacak. Battaniyelerde, duvar kâğıtlarında, halılarda yerini alacak. Yine bu yıl ekose porselen tabaklarda da yer alarak bir ilke imza atacak. Özellikle mutfaklarda kırmızı ekose duvar kâğıtları oldukça sıcak ve sevimli bir etki yaratacak.

2014 Ekose Dekorasyon Trendleri

Doğunun etkisi 2014’de desenlerde artıyor: Etnik desenler son yıllarda olduğu gibi bu yılda etkisini iyice gösterecek. Artık Hint işi ahşap objeler önemini yitirmeye başladı. Doğunun etkisini kadife örtülerde ve ipek yastıklarda bütün ihtişamı ile göreceğiz. Renk olarak kahverengi arasındaki beyaz renkler dikkat çekiyor. İhtişamlı bir görüntü ile karşılaşıyoruz.

 

2014 Yatak Odası Modelleri

Kuş tüylerinin kullanımı: Evinize sade masum ve sevimli bir etki yaratmak istiyorsanız kuş tüylerini kullanabilirsiniz. Kuş tüylerini lambalarınızda çerçeve ve duvar süslerinizde kullanabilirsiniz. Evinize sade bir şıklık katacaklar.

Kaynak: kadinweb.net

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

Sallanan Yatak

İşte huzur ve konforuyla huzur vereceği garanti bir tasarım “Sallanan Yatak“. Hem iç hem dış mekanlar için tasarlandığını öğrendiğimiz yatağımızın tasarımının sizi aldatmasına izin vermeyin. Dinlenme zamanlarında tatlı tatlı sallanması…
içeriği görüntüle