Uçuk Tasarımlar

Total
0
Shares

Eskimiş ve kullanılmayan ev eşyalarını değerlendirmek isteyenlere güzel bir fikir sunmak istiyorum.

Takım Elbise giymek zorunluluğuyla çalışanlar ve ceket giymenin şıklığından vazgeçemeyenler bilirler. Resmi olmayan, daha rahat ortamlarda ceketlerinin çıkarttıktan sonra buruşmalarını engelleyerek asabilmek büyük bir sorun.

Ceketler askılarda dururken diğer elbiselerle buruşma ihtimalleri vardır. Ceket sahipleri; ceket ceplerindeki bazı nesnelere zaman zaman ihtiyaç duyabileceklerinden veya çok değerli olduğu için yanından ayırmak istemeyeceklerinden dolayı bulundukları ortamda genelde oturdukları sandalyenin sırt kısmına asarlar ceketlerini. Bunu yanında; askılığın ayakta durmasını sağlayan ayakkabılık ve küçük kişisel eşyalarımız için monte edilmiş küçük bir raf bu askıyı gerçek kombine bir ev eşyasına dönüştürmüş.

Bunların dışında ofislerde veya evlerimizde bu durum farklıdır. Son zamanlarda özel ceket asma askıları bu ihtiyacı karşılamaktadırlar. Ancak kullanıldıkları malzemeye göre bayağı tuzlu fiyatlara sahipler.

Bizde bu bakımdan evinizdeki eski bir sandalyenin sırt kısmından imal edilmiş özel bir ceket askılığı fikri, hem herkesin evinde bulabileceğin malzemelerle yapılabilmesi hemde imal etmek içinde marangoz olmak zorunda olmamıza gerek kalmayacak kadar basit olduğundan dolayı sizlerle paylaşmak istedik.

Zaten aşina olduğumuz sandalye arkasına eşya asma olayına biraz daha farklı bir boyu kazandırıp masraftan kurtulmak cebe biraz daha yarar sağlamaz mı?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

UFO Lamba

Uzaylı saldırısı lambası olark da çevirebileceğimiz bu dekoratif benzersiz lamba, yeni çizgileri ve orjinalliği ile eski sıkıcı lambalar için eğlenceli iyi bir alternatif. Maalesef konsept aşamasında olan bu lamba henüz…
içeriği görüntüle