Mor’un Büyüsü..

Total
0
Shares

Mor renk kırmızının büyüsü ile mavinin kararlılığını iç dünyasında taşır. Zihni ve sinirleri sakinleştirici özelliğinin yanı sıra, yaratıcılığı arttırır, ruhsal ve fiziksel dengesizlikleri giderir. 500 dollar loan. Asalet ve kraliyetin rengi olan mor gücü, lüksü ve tutkuyu sembolize eder bolluk, bereket ve paranın da çağırıcısıdır.

Morun açık tonları feminen duyguları canlandıran mor, bilgelik, saygınlık, bağımsızlık, gizem, yaratıcılık ve sihir anlamlarını taşır.

Dekorasyonda mor’un açık tonları beyazla kombinlenirken, mor’un koyu tonları ise gri, fuşya, gümüş rengi, altın rengi gibi iddalı renklerle kombinlenebilir.

1 comment

Comments are closed.

You May Also Like

Mühendislik harikası binalar

Yorumlayacak, uzun uzun düşünecek, eleştiri yapabilecek, şurası şöyle, burası böyle olmamış diyebilecek, yok bu moda değil, trendlerin gerisinde veya ilerisinde loans-cash.net diye eleştiremeyeceğimiz mühendislik harikası bu binaları yapanları ayakta saygıyla…
içeriği görüntüle

Sallanan Yatak

İşte huzur ve konforuyla huzur vereceği garanti bir tasarım “Sallanan Yatak“. Hem iç hem dış mekanlar için tasarlandığını öğrendiğimiz yatağımızın tasarımının sizi aldatmasına izin vermeyin. Dinlenme zamanlarında tatlı tatlı sallanması…
içeriği görüntüle